Oltiin tuossa pari viikkoa Aasiassa lomailemassa ja keskiviikkona palattiin takaisin Suomeen.

Tänään kävin sitten hakemassa Inton kotiin Mäntysaloilta (Iso kiitos hoidosta!) ja mitä tekee tosiharrastaja?! No menee tietysti heti tokotreeneihin. :)

Ei olla koko kesänä tokoa treenattu, joten treenaamiseen nähden meni todella hyvin, ainakin Kaapon kanssa.

Kaapon ohjelmassa oli paikalla olot ja näiden lisäksi ohjattu ja tunnari.

Paikalla istumisessa ei mitään ongelmaa, oltiin aika lyhyt aika, koska osa treenaajista ei ollut ennen istumista ottanut, mutta tässä liikkeessä ei ole pitkään aikaan mitään ongelmaa ollutkaan joten riitti meille.

Paikkamakuussa myös hyvä treeni, kesto oli 3 min. Ongelmana ollut se, että Kaapo menee myös muiden käskystä maahan ja sehän ei sitten enää evl:ssä käy, mutta nyt ei edes nykinyt. Hyvä, hyvä Kaapo!

Ohjattua ei olla ennen juurikaan treenattu, joten aloitettiin rasioilla jossa yhdessä makupala. Kävin itse viemässä palkan ja rapistelin myösa muut purkit. Sitten houkuttelin Kaapon merkille selkä rasioihin päin ja siitä lähetys oikealle. Meni ihan hyvin, ohjaajan vain pitäis oppia, ettei käskytä koiraa silloin kun se ei keskity töihin.

Tunnari meni ihan todella mallikkaasti kun ajattelee miten paljon siinä on ollut ongelmia. Kapulat laitettiin riviin, Kaapo lähti ensimmäisellä käskyllä, teki rauhallisesti töitä ja toi oikean minulle. No, olihan siinä myös korjattavaa, meinasi ottaa väärän(eli koski siihen) eikä tuonut kapulaa käteen vaan irrotti ennen kun sain siitä otteen, mutta olen ihan super iloinen että teki niin hyvällä asenteella ja silti rauhassa.

Inton kanssa ei sitten mennytkään yhtä hyvin.

Paikkamakuussa (2 min) pysyi kyllä, mutta nyki ihan hirveästi ja oli aika levoton. Kentällä oli samaan aikaan myös toinen ryhmä joten otti siitä jonkin verran häiriötä. No, oltiin häiriö koirana myös tälle toiselle ryhmälle ja tehtiin heidän kanssa istuminen ja paikkamakuu. Sillä kertaa pysyi makuulla rauhallisemmin ja koko kaksi minuuttia ilman välipalkkausta. Istumisessa ei kyllä pysynyt vaan nousi kerran, mutta sitä ei olla ennen noin pitkää aikaa treenattukaan.

Omassa ryhmässä tehtiin alokasluokan hyppy, liikkeestä maahan ja luoksetulo.

Hyppy ei ollut yhtään hyvä, hyppäsi joko liian pitkälle josta sitten valui lähemmäs tai sitten meni pysäytys käskyllä istumaan. Ei saatu yhtään hyvää suoritusta. Tehtiin sitten lopuksi muutama toisto jossa palkka oli valmiiksi esteen takana, joten saatiin edes vahvistettua lyhyempää hyppyä. Harmittaa, koska tämä on ollut ihan ok liike.

Liikkeestä maahan ei kyllä sujunut yhtään sen paremmin. Seuraaminen oli todella ala-arvoista. Maahan käskyllä pysähtyi seisomaan. Kolmas kerta toden sanoo, eli saatiin sentäs yksi onnistunut suoritus.

Luoksetulo oli ihan ok. Loppuasento oli vino, mutta eipä olla sitä hirveästi vauhdista treenattukaan.

Kaiken kaikkiaan Into oli koko treenien ajan vähän muissa maailmoissa, en vaan tiedä johtuuko se siitä, että tuli vasta tänään hoidosta vai onko se kehittämässä jotain murkkuikää.

Maanantaina alkaisi sitten aksailut, vähän jännittää kun kyseessä on Inton eka ryhmätreenipaikka. :)