Eli Liidonlahja on aloittanut liitely harjoitukset.

Inton mielestä on siis hurjan kiva kiivetä jonnekin mahdollisimman ylös, ottaa vauhtia ja loikata sieltä. Välillä harjoitellaan ilmeisesti matkaa ja joskus sitten on oikein joku kohde minne yritetään lentää, niin kuin esimerkiksi sohvapöytä. Vähän varallisempaa siitä saadaan silloin kun yritetään lentää ikkunan läpi, onneksi tähän harjoitukseen ei ole vielä keksitty ottaa vauhtia. Pieni kelpi ei vaan voi käsittää, että miksi ikkunasta ei pääse ulos, vaikka piha siitä näkyykin.Päättämätön

No, ollaan me otettu ihan oikeaakin liitelyä. Tiistaina Kaapon harkkojen jälkeen otin ekaa kertaa Inton kanssa aksaa. Siis tähän asti Into on saanut vaan juosta ja leikkiä treeneissä, mutta nyt otettiin pari kertaa suoraa putkea ja muutama siivekkeen kierto.

Luopumistreenejäkin ollaan tehty ja luoksetuloja. Rupes olemaan niin vaikeaa tuo Inton kiinni kappaaminen, varsinkin kun se aina arvas, koska se otetaan kiinni. Yksin remmilenkeillä nuo luopumiset sujuu oikein mallikkaasti, mutta vapaana se on aivan mahdoton. Johtuu varmaan osittain myös minusta, eli remmissä ollessa mun ei tartte pelätä sitä, että se oikeasti pääsis toisten luo, mutta vapaana en osaa itse olla tarpeeksi rauhallinen ja se tietysti kiihdyttää Intoa entisestään, kun mä hermostun siitä, että se ei tule. Plaah.