Tänään oli siten näillä näkymin tämän vuoden viimeiset tottistreenit ja hyvällä mielin voidaan jäädä tauolle. Kaapo meni nimittäin todella hienosti!

Oli koko treenien ajan hyvässä vireessä ja teki kaikki liikkeet niin kuin pitää. No, seuruussa se edisti, mutta korjasi itse paikkaa. Luoksetulossa tuli LUJAA, mutta ei törmännyt. Jätöt oli nopeita(istuminenkin) ja eteen lähti nopeasti ja suoraan. Olen kyllä ylpeä!  Cool

 

Into on treeneissä alkanut ottaa tosi hyvin kontaktia ja tänään kun juttelin treenien jälkeen tuttujen kanssa, tarjosi sivulletuloa itsenäisesti ja mä tietysti palkkasin. Into on muutenkin joko rauhoittunut tai sitten mä olen vaan tottunut sen vilkauteen. :)

Mun täytyis nyt vaan ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa sen kanssa vähän enemmän treenaamaan, eipä meillä mikään kiire vielä ole, mutta pikkasen päämäärätietoisemmin vois treenata.

 

Sitten pikakertaus viime viikojen tapahtumiin.

19.9 pyörähdettiin poikien kanssa agin piirimestiksissä.

Figon kanssa tehtiin kaksi kivaa rataa, ekasta vaan harmittava lentokeinu, tokalta radalta sitten nolla.

Lopputuloksena piirimestaruuksien 6. sija.

Kaapon kanssa en taas päässyt lainkaan kunnon fiilikseen, molemmissa radoissa alusta asti ohjaus myöhässä ja hyllyhän sieltä sitten tuli. Harmittaa vaan ihan sikana, kun oli kuitenkin ihan kivat radat ja kahdella tuloksellakin olis jo ollut piirimestaruuksien kolmas.

Eilen sitten käytiin vinttikoirien kiihdytyskisoissa.

Figo oli pienten muunrotuisten toinen ja meni tutkaan 30km/h, ei se kyllä vieheen perässä juossut vaan tuli vähän niinkuin luoksetulona.

Kaapon kanssa tein sen virheen, etten tajunnut, ettei se kenenkään vieraan miehen pideltäväksi jää, joten en voinut mennä sitä vastaan. Yllättävää kyllä se lähti vieheen perään, mutta usko loppui kesken ja palasi puolessa välissä takaisin mun luo. Tutkaan se meni jotain 37km/h, mutta se ei kyllä oo mikään Kaapon huippunopeus, kun kääntyi just siinä takaisin. Oli silti hauskat kisat, kiva ylläri oli se, että kaikki osallistujat palkittiin.

 

Into on muuten kasvanut hurjasti, on jo pienen medin kokoinen. :)

Into aamuauringossa

1285611708_img-d41d8cd98f00b204e9800998e