Tällä viikolla käytiin tiistaina vähän aksailemassa. Vaikein kohta tais olla välistäveto tai ainakin sain ison osan treeneistä kulumaan siihen. Miten sitä voikin olla niin vaikeaa liikkua oikeaan suuntaan!? No, opein mä kyllä uudenkin tavan ohjata sitä, vielä kun sais sen tuonne selkärankaan niin, että se sitten tulis kanssa sieltä oikein, myös kisoissa.

Perjantaina oli Kaapon tokoilut, siellä alettiin korjaamaan meidän seuraamista. Ja siinä sitä hinkkaamista onkin. Eli ongelmia on lähinnä oikeassa paikassa, vireessä ja kestossa. Tiedänpähän ainakin mihin panostan Inton kanssa, toki sille ei taida tulla vireongelmia tai ainakaan sen virettä ei saa helposti laskettua. :)

Ja tänään oli sitten Inton eskari. Treenattiin seuraamista, sivulletuloa, paikka makuuta ja istumista sekä liikkeestä mahan menoa. Vielä ei olla kehitetty mitään ongelmia tokon suhteen, olen oikeasti tosi positiivisesti yllättynyt siitä miten hyvin se malttaa keskittyä muhun ja ettei tuo paikalla pysyminenkään näytä olevan kauhean hankalaa opettaa.

Ai niin, Intolle on tullut joku mörköikä, tai ei se vieläkään mitään pelkää, mutta suhtautuu joihinkin asioihin hirveän epäluuloisesti ja niille täytyy rähistä. Saa nähdä kuinka me selvitään kun Kaapolla ei tuollaista ollut lainkaan.